6 comentarii la “Descoperă România Sălbatică

  1. Interesantă și utilă o astfel de prezentare a țării, căci prezintă lucrurile mai puțin cunoscute dar și valoroase ale ei.

  2. De fapt Romania, este cazul să-ți valorifice superior …sărăcia. Faptul că Romania a fost și este furată de politicieni, de popi și de străini, a rămas săracă în investiții, investiții care ar fi distrus mediul natural. Din păcate pădurile au suferit de pe urma jafului instituționalizat, dar a fost de unde…Dacă acest jaf se va limita, pagubele nu vor fi insurmontabile. Eu m-am mutat la țară în Moldova, iar sărăcia face ca zone întinse să fie practic ”virgine”. Cresc albine în staționar, iar culturile, câte sunt, nu sunt stropite, ierbicizate sau ”îngrășate” artificial. Da, Romania este încă o țară ”sălbatică”, din păcate și la…figurat.
    Au venit pe la mine câțiva prieteni din ”afară”. Au rămas, la propriu, cu gura căscată, nu le venea să creadă ce frumuseți s-au conservat aici și mulțimea acestora. Asta, lăsând la o parte faptul că au filmat căruțe trase de cai. Nu văzuseră niciodată pe ”viu” așa ceva și erau oameni la 40-50 de ani.

  3. România sălbatică….Da, dar sălbăticia are nuanţe care merg până la sublim. Eu ador colţuri unde piciorul omului calcă foarte rar, sau deloc. Aceste locuri au un farmec aparte, neperceput decât de sufletele rebele, sensibile şi le simţi desprinse parcă din paradis.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s